Uitstapjes met kinderen op Aruba

Er zijn tal van activiteiten die je met kinderen kunt doen op Aruba, afhankelijk van hun interesses en leeftijd. Hier zijn een paar ideeën:

  1. Strandplezier: Aruba staat bekend om zijn prachtige stranden, waaronder Eagle Beach, Palm Beach en Baby Beach. Ga zwemmen, zandkastelen bouwen, vliegeren, snorkelen, duiken of maak gewoon een ontspannende wandeling langs de kust.
  2. Arikok National Park: Verken de natuurlijke schoonheid van het eiland door een bezoek te brengen aan Arikok National Park. Je kunt wandelen, mountainbiken of een off-road tour maken om de woestijnachtige landschappen, verborgen stranden en historische bezienswaardigheden te ontdekken.
  3. Arubaanse cultuur: Maak kennis met de lokale cultuur door een bezoek te brengen aan de historische gebouwen in Oranjestad, zoals Fort Zoutman en het Archeologisch Museum. Leer meer over de inheemse bevolking en de geschiedenis van het eiland in het Archeologisch Museum.
  4. Wateractiviteiten: Aruba is een paradijs voor watersportliefhebbers, met mogelijkheden om te kajakken, paddleboarden, zeilen en windsurfen. Je kunt ook een boottocht maken om te vissen, snorkelen of duiken.
  5. Dierentuin van Aruba: Bezoek de dierentuin van Aruba, waar kinderen kunnen genieten van het bekijken van dieren zoals flamingo’s, papegaaien, slangen, apen en nog veel meer.
  6. Atlantis Submarines: Stap aan boord van een onderzeeër en verken de prachtige onderwaterwereld van Aruba. Dit is een geweldige activiteit voor kinderen die geïnteresseerd zijn in de natuur en oceanen.
  7. Butterfly Farm: Breng een bezoek aan de Butterfly Farm en bekijk honderden kleurrijke vlinders en insecten in hun natuurlijke habitat. Het is een educatieve en leuke activiteit voor kinderen van alle leeftijden.
  8. Ostrich Farm: Een bezoek aan de Ostrich Farm is een unieke ervaring, waar kinderen de grootste vogels ter wereld kunnen zien en zelfs kunnen voeren.