Eagle Beach

Plaatsen > Stranden > Eagle Beach

Eagle Beach heeft het mooiste palmenstrand van Aruba. Dit is het strand dat tussen de grote hotels en de kleinere hotels ligt. Het strand is vrij breed. Onder de schaduwrijke bomen aan het zuidelijk gedeelte van Eagle beach zijn er picknickplaatsen.

Eagle Beach

Eagle Beach is populair bij de eilandbewoners zelf, die hier picknicken onder de schaduwrijke bomen, maar ook bij de Europeanen die in de hotels aan de andere kant van de straat verblijven. Eagle Beach bestaat uit kilometers wit poederzand en heeft een rustige branding. Op Eagle beach worden o,a Jetski’s en Motorboten verhuurd. Ook worden hier veel watersport & strandactiviteiten georganiseerd door de Hotels aan de andere kant van de straat. Eagle Beach is gelegen langs de hoofdweg. Het bied een heldere, sprankelende zee, ruime parkeergelegenheid, schaduwrijke picknickplaatsen, een aantal hutten, en een verscheidenheid van gemotoriseerde watersporten.

Verschillende hotels zijn in de buurt en aan de overkant van de weg, sommige lounges bieden strandtentjes en voor hun gasten. Tijdens de week rond Pasen, worden tenten langs de kustlijn gezet als de lokale families traditie getrouw genieten van een kampeerweekeinde, de ‘semana santa’.

Eagle beach wordt door zeeschildpadden gebruikt om eieren af te zetten. vanaf maart tot ca mei kunt u hier stukken strand afgezet vinden, vanwege de schildpadeieren.

Bij Eagle Beach ligt Boca Prins.

Eagle Beach is goed bereikbaar met de bus, auto of taxi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *