Autoverhuur Aruba

Home > Autoverhuur

Op Aruba is een auto huren een uitstekende manier om het land/de streek te verkennen. Meestal bent u veel voordeliger uit als u van tevoren in Nederland alles geregeld heeft.  Rond kerst en carnaval moet men tijdig een auto reserveren omdat deze anders niet beschikbaar zullen zijn.

Op heel Aruba bevinden zich plaatselijke en internationale autoverhuurbedrijven met een grote verscheidenheid aan auto’s en tarieven. Een WA-verzekering is altijd bij de prijs inbegrepen, evenals een all-riskverzekering, mits u van tevoren boekt bij Sunny Cars. Over het algemeen dekt uw gewone reispolis de kosten in geval van persoonlijke ongelukken, maar we adviseren u dat vooral goed te controleren.

Autoverhuur Aruba
Autoverhuur Aruba

Aruba Vakantieland biedt u in samenwerking met Sunny Cars, een gerenommeerd autoverhuurbedrijf, wereldwijd huurauto’s aan in alle categorieën.

Behalve lokale belastingen en verzekeringen zijn diverse extra’s in de huursom bij SunnyCars opgenomen. Op deze wijze voorkomt u onduidelijkheid ter plaatse en het betalen van extra kosten. Via onderstaand formulier van Sunny Cars kunt u vrijblijvend prijzen en beschikbaarheid van huurauto’s opvragen. Als u een auto wilt huren, worden de boeking en betaling in zijn geheel door Sunny Cars afgehandeld. De factuur en het voucher om uw huurauto af te halen worden u door Sunny Cars toegestuurd.

Indien u uw vlucht(en) wijzigt of annuleert of uw vluchten worden gewijzigd, is het uw eigen verantwoordelijkheid dat u de reservering bij Sunny Cars aanpast of annuleert. U kunt dit doen door contact op te nemen met het call-centre van Sunny Cars, (+31/0)252-623030 of via e-mail info@sunnycars.nl.

Kent u de 24-uursregel? Die kan u zomaar een huurdag extra kosten! Autohuur gaat namelijk altijd per 24 uur. Dus wordt een huurauto op een later tijdstip ingeleverd dan dan u hem hebt opgehaald? Dan kost dat U een volle huurdag extra. Stem de ophaal- en inlevertijden daarom goed op elkaar af. Als u om 14.00 uur aankomt en u blijft een week? Dan haalt u de auto rond 14.30 uur op en levert men hem op dag 8 dus uiterlijk om 14.30 uur weer in. U betaalt dan maar 7 volle huurdagen. Wordt de auto pas om 16.00 uur ingeleverd op dag 8, dan betaalt u over die anderhalf uur een volle dag extra.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *