Jamanota

Jamanota is de hoogste berg van Aruba en is gelegen in het Arikok National Park. De top van Jamanota ligt op een hoogte van 188 meter boven zeeniveau en biedt een prachtig uitzicht over het hele eiland.

Jamanota is een populaire wandelbestemming op Aruba, met meerdere wandelpaden die leiden naar de top van de berg. De meeste wandelpaden zijn goed gemarkeerd en er zijn informatieborden langs de weg om bezoekers te informeren over de flora en fauna van het park.

Het beklimmen van Jamanota is een uitdagende wandeling, maar het uitzicht vanaf de top is adembenemend. Het is aan te raden om voldoende water en zonnebrandcrème mee te nemen tijdens de wandeling, aangezien het erg warm kan zijn op Aruba.

Naast wandelen, is Jamanota ook een populaire bestemming voor picknicks en barbecues. Er zijn picknicktafels en vuurplaatsen beschikbaar op de parkeerplaats aan de voet van de berg.

Kortom, Jamanota is een prachtige bestemming op Aruba voor wandelaars en natuurliefhebbers, met een prachtig uitzicht over het eiland.