Dos playa

Dos Playa is een prachtige afgelegen baai aan de noordoostkust van het eiland Aruba. Het is een populaire bestemming voor surfers en natuurliefhebbers vanwege de afgelegen ligging en het ongerepte landschap.

Dos Playa is omringd door hoge kliffen en is alleen te bereiken via een onverharde weg die door het nabijgelegen nationale park Arikok loopt. Het strand is lang en breed en wordt vaak beschouwd als een van de mooiste stranden van Aruba vanwege het turquoise water en de prachtige omgeving.

Het strand is ook populair bij surfers vanwege de sterke branding en de hoge golven die er vaak te vinden zijn. Er zijn echter geen voorzieningen op het strand, dus het is belangrijk om zelf eten en drinken mee te nemen.

In de buurt van Dos Playa vind je ook enkele bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te bezoeken, waaronder de natuurlijke brug van Aruba en de Fontein-grotten. Ook zijn er in de omgeving verschillende wandelroutes te vinden die je langs mooie uitzichten en unieke flora en fauna leiden.

Dos Playa is een prachtige plek om te ontspannen en te genieten van de rustige omgeving. Het is een beetje buiten de gebaande paden en vereist enige inspanning om er te komen, maar de prachtige stranden en ongerepte natuur maken het de moeite waard.