Atlantis Onderzeeer

Voor mensen die niet willen of kunnen duiken, maar die wel willen genieten van het leven onder water, is er de mogelijkheid om een reis met een echte onderzeeër te maken.

Atlantis van DePalm tours gaat meerdere keren per dag met een groep van maximaal veertig mensen onder water. De onderzeeër is US Coast Guard goedgekeurd, milieuvriendelijk en volledig voorzien van airconditioning.

De totale reis duurt ongeveer 1 uur en 45 minuten met inbegrip van de shuttle naar / van de onderzeeër. Je maakt eerst een normale bootreis van Oranjestad naar de ligplaats van de onderzeeër ten noordoosten van Renaissance Island. Vandaar volgt een onderwater tocht van ongeveer 45 minuten. Je gaat daarbij naar een diepte van 40 meter.

U kunt hier alle soorten vis zien. Een redelijke kans dat je een barracuda ziet bij het wrak, waar de onderzeeër omheen vaart. Als je geluk hebt zie je ook zeeschildpadden.

Vertrektijd: 11:00, 12:00 en 13:00. Tours vertrekken vanaf het Atlantis Submarine centrum tegenover het Renaissance Resort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *