Supermarkten

Thema’s > Supermarkten

De grote supermarkten kunt u vinden op het bedrijvencomplex ten noordwesten van Oranjestad.

Bekende supermarkten zijn Super Food, Ling & Sons en Kong Hing.

Super Food heeft prima brood en een compleet Nederlands assortiment. Ook het vlees is hier goed en betaalbaar.

Ling & Sons heeft een eigen bakkerij en bezorgt ook aan huis (telefoon 582 5545). Ling and Sons is de Grootste supermarkt van het eiland met een internationaal assortiment. Ling & Sons heeft ook vis.

Vrijwel alles wat u in Nederland gewend bent is in de supermarkten op Aruba te koop: van dagelijkse boodschappen zoals melk en brood tot luxeartikelen zoals kreeft en zalm, vleeswaren.  In de schappen treft u allerlei producten uit Nederland (kaas, koffie, zelfs Bolletje beschuit), Zuid-Amerika en de VS.

Bijna alle voedingsmiddelen worden geïmporteerd wat de soms hogere prijzen verklaart. Omdat alles hier met containers aangevoerd moet worden en deze containers niet elke dag aankomen kan de winkel soms een lege indruk maken. Meestal zijn de schappen in de winkel op donderdag weer helemaal aangevuld.

U kunt zowel met dollars als Arubaanse guldens betalen en bij sommige kassa’s ook met een creditcard.

Supermarkten zijn dagelijks geopend 8 tot 20 uur en op zondag 9 tot13 uur. K-Food bij het hoofdpostkantoor is 24 uur per dag open, evenals de Food Mart bij het benzinestation aan de L.G. Smith Blvd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *