Soul Beach Festival Aruba

Thema’s > Soul Beach Festival

Het Soul Beach Festival is een hele week lang optredens van hiphop artiesten. Meestal wordt dit eind mei georganiseerd. Het Soul Beach Music Festival, werd uitgeroepen tot een van de “Top Five Caribbean Celebrations” door USA TODAY , evenals # 1″ Caribbean Summer Festival “door Jetsetter Magazine. Het Soul Beach Music Festival kent een intieme setting met zwoele dag en nacht evenementen alles in een weekend van muziek, plezier en zon!

De dertiende editie in 2012 bracht onder meer R.Kelly, LL Cool J., Ledisi, Aruba All-Stars, Youth Extreme en Melanie op de planken. Andere grote comedy namen gaven concerten als Aries Spears, Tony Roberts en Gina Yashere. De start voor het Soul Festival vond plaats in het Hard Rock Café, waarna de week zowel overdag als ’s nachts gevuld werd met muziek, comedy concerten en strandfeestjes. Internationale dj’s uit onder andere Los Angeles en Atlante namen achter de draaitafel plaats.

In 2017 organiseert Aruba het 17e jaarlijkse Soul Beach Music Festival. Voor de 2017 versie van het festival komt Usher naar Aruba. Samen met The Roots zijn ze de hoofdacts van het Soul Beach Music Festival 2017.  Zowel de Amerikaanse R&B zanger als de hiphopformatie zijn niet onbekend in de regio: ze stonden allebei eerder op het Curaçao North Sea Jazz Festival. Het is wel de eerste keer dat ze op Aruba spelen.

Op het Soul Beach Festival komen veel zwarte Amerikanen af; het hele eiland swingt!

 

Meer info: http://www.soulbeach.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *