Fashion Week Aruba

Thema’s > Fashion Week Aruba

Aruba introduceerde in 2011 haar allereerste internationale Fashion Week genaamd ‘Aruba in Style.’ Dit meerdaagse mode, entertainment en lifestyle evenement op het ‘One Happy Island’ werd georganiseerd door IMG Fashion, het Arubaans Verkeersbureau en de Aruba Fashion Group. Zij hebben daartoe een driejarig samenwerkingsverband aangekondigd om de modeweek op te zetten, in elk geval dus tot 2013.

Aruba in Style bestaat uit een mix van modeshows, feestjes en presentaties. Diverse plekken op Aruba worden hiervoor gebruikt met als doel ontwerpers, beroemdheden, modellen, modebewuste consumenten en de media bij elkaar te brengen. Zij krijgen bruidscollecties, in-season resort en ready to wear collecties te zien in opvallende, intieme locaties evenals zeer extravagante settings. Daarnaast worden er gedurende de Fashion Week exclusieve feesten gehouden.

Aruba heeft ten opzichte van andere eilanden de beste designer winkels in het Caribische gebied. Aruba’ designer boetieks bieden de laatste mode en trends voor de prijzen die vaak lager liggen dan wat u thuis gewend bent. U vindt hier winkels van Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Kenneth Cole, Cartier, Gucci, Louis Vuitton en Salvatore Ferragamo, om er maar enkelen te noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *