Verkeersbureau Aruba

Thema’s > Verkeersbureau Aruba

Indien u Toeristische informatie wilt die niet op deze website gevonden kan worden kunt u contact opnemen met Aruba Tourism Authority; Schimmelpennincklaan 1; 2517 JN Den Haag. Tel. 070 302 80 40 of website http://nl.aruba.com

Het Arubaans Verkeersbureau verzorgt al meer dan 50 jaar voor de promotie van Aruba in de rest van de wereld. Het stimuleren van toerisme is een van de belangrijkste taken en doelstellingen van het Arubaans Verkeersbureau. Het gaat hierbij niet alleen om vakantiegangers, maar ook om de zakelijke markt (onder andere congressen, incentives en vergaderingen).

De belangrijkste taken van het Arubaans Verkeersbureau zijn:

 • Marketing en promotie (on- en offline)
 • Het verstrekken van toeristische informatie
 • Sponsoring en organisatie van evenementen
 • Begeleiden van onder andere pers, vertegenwoordigers uit de reisbranche, VIP’s

2 gedachten over “Verkeersbureau Aruba

 1. C.Sol

  Wij zijn enige dagen geleden terug gekomen uit Aruba waar we 3 weken een heel fijne vakantie hebben gehad. Een heel fijn hotel met behulpzaam personeel en prachtig weer.
  Echter voor de autoriteiten van Aruba hebben wij geen goed woord over. 72 uur voor vertrek verplicht een sneltest Corona met negatief resultaat overleggen bij binnenkomst op het vliegveld. Dit hebben wij gedaan en het negatieve resultaat keurig uitgeprint bij de papieren.
  Ik ging eerst door de controle en alles werd in orde gevonden. Toen mijn vriendin die met exact dezelfde papieren en resultaten reisde werd er uitgepikt en moest een antigeen test ondergaan. Toen ik op haar stond te wachten werd mij gevraagd waarom ik niet door liep? Zei dat ik op mijn vriendin stond te wachten. Toen moest ik ook naar de test straat om een test te ondergaan.Waarom??? Om de 2 keer 75 dollar die ik ter plaatse moest betalen. Daar ging het dus om. In het hotel werden we meteen opgesloten tot de test uitslag bekent was Toen de negatieve test bekent was mochten wij onze vakantie beginnen.
  Sorry zo ga je niet met mensen om die op jou eiland met vakantie komen en er veel geld komen brengen.
  Het is voor ons dan ook beslist de laatste keer dat wij op Aruba zijn geweest. Dit heeft Aruba dan bereikt met het incasseren van 150 dollar voor een test die 72 uur van tevoren al gedaan was. Ga zo beslist door en er komt niemand meer naar jullie prachtige eiland.Wij zijn er nu 2 keer geweest maar beslist nooit meer.

 2. j. Mastenbnroek

  Wij zijn dit jaar op Aruba geweest en ik moet zeggen, dit was ook tevens de laatste keer dat we daar geweest zijn. De Amerikanen maken op het Eiland de dienst uit en de Nederlanders en Arubanen moeten hun mond houden.Veel werk wordt afgenomen door Colombianen en Venezolanen en deze bevolking is ook niet al te aardig naar toeristen toe.
  Wel moet ik zeggen dat de accommodatie waar we zaten geweldig was en ook de kamers waren top.
  De Arubanen zelf waren ook erg vriendelijk en je kwam ook makkelijk met deze mensen in gesprek.
  Regering van Aruba, houd uw eiland in ere en laat die buitenstaanders het eiland niet verpesten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *