Beste restaurants van Aruba

Aruba heeft een grote verscheidenheid aan restaurants, van lokale eettentjes tot luxe restaurants met internationale gerechten. Hier zijn enkele van de beste restaurants op Aruba:

Flor de Oriente, Aruba
Flor de Oriente, Aruba
  1. The Flying Fishbone: Dit restaurant is gelegen op het strand en biedt een romantische sfeer. Gasten zitten aan tafeltjes in het ondiepe water en kunnen genieten van heerlijke zeevruchten en lokale gerechten.
  2. Barefoot Restaurant: Dit restaurant is ook gelegen op het strand en biedt een ontspannen sfeer. Gasten kunnen genieten van zowel lokale als internationale gerechten, bereid met verse ingrediënten.
  3. Madame Janette: Dit restaurant is gelegen in een prachtige tuin en biedt een gezellige sfeer. Gasten kunnen genieten van Europese gerechten, met een vleugje Caribische smaak.
  4. Yemanja Woodfired Grill: Dit restaurant biedt een gezellige sfeer en serveert heerlijke vlees- en visgerechten, bereid op een houtgestookte grill.
  5. Passions on the Beach: Dit restaurant is gelegen op het strand en biedt een romantische sfeer, vooral tijdens zonsondergang. Gasten kunnen genieten van heerlijke zeevruchten en internationale gerechten.
  6. Que Pasa? Restaurant, Bar & Art Gallery: Dit restaurant is gelegen in Oranjestad en biedt een gezellige sfeer met livemuziek en lokale kunstwerken. Gasten kunnen genieten van heerlijke internationale gerechten, waaronder tapas en pizza’s.

Dit zijn slechts enkele van de vele geweldige restaurants op Aruba. Het eiland heeft voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een romantisch diner op het strand of een gezellig avondje uit in de stad.