Advertorial

Advertenties > Prominente plaatsing van een artikel (Advertorial)

ArubaVakantieland.nl biedt de mogelijkheid om een bedrijf, product of dienst onder de aandacht te brengen bij een groot publiek welke geïnteresseerd is in emigratie of vakantie in Aruba.

PrijzenU kunt uw reclame boodschap prominent op de hoofdpagina laten plaatsen, hieronder vindt u de mogelijkheden en prijzen: A.) 1 maand prominente plaatsing: € 100,= B.) 2 maanden prominente plaatsing: € 150,= In alle gevallen wordt het artikel voor minimaal 1 jaar op de thema- of bedrijvenpagina op ArubaVakantieland.nl opgenomen.

Het artikelEr is één webpagina ruimte beschikbaar voor het artikel, met een maximum van 500 woorden en 3 illustraties. In het artikel wordt het bedrijfslogo, contactgegevens en website adres van de opdrachtgever opgenomen.

Plaatsing van het artikelOp de hoofdpagina van www.ArubaVakantieland.nl wordt een inleidend stukje prominent op de website geplaatst. Bezoekers kunnen via de link Lees verder doorklikken naar de webpagina waar het artikel staat.

Voor specifieke wensen, zoals een langere periode van prominente plaatsing, plaatsing in een andere rubriek, het volledig schrijven van het artikel door ArubaVakantieland.nl brengen wij op verzoek een offerte uit.

Indien u geïnteresseerd ben in de plaatsing van een artikel dan kunt u een e-mail sturen naar adverteren@ArubaVakantieland.nl

Meer manieren om te adverteren vindt u op deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *