BVN op Aruba

Thema’s > BVN op Aruba

BVN is een publieke Nederlandstalige TV-zender voor Nederlanders in het buitenland. BVN zendt het Beste van Vlaanderen en Nederland uit. Elke dag selecteert BVN uit het televisie aanbod van de Nederlandse Publieke Omroep en de VRT de beste Nederlandstalige programma’s: nieuws en achtergrondinformatie, series en topfilms. U kunt op BVN onder andere de volgende programma’s bekijken: het NOS- en VRT-Journaal, De Wereld Draait Door, NOS Studio Sport en de Zevende dag. Verder soaps als Thuis. En ook Lieve Paul, Raymann is Laat, de Rode Loper en Witse. En niet te vergeten kinder- en jeugdprogramma’s zoals Sesamstraat, en Het Klokhuis.

Kijkers van BVN in Midden-Amerika dienen sinds 17 juni 2010 hun schotel uit te richten op de SatMex-6. Sinds die datum is het BVN-signaal niet meer via de AMC-4 satelliet te ontvangen.

De satellietwijziging is noodzakelijk om technische redenen. Volgens satellieteigenaar SES-Americom is de AMC-4 aan vervanging toe.

Degenen die BVN via de kabel kijken, hoeven geen actie te ondernemen. BVN zorgt ervoor dat kabelmaatschappijen op de Aruba het BVN-signaal goed blijven ontvangen. Voor kijkers die het BVN-signaal al via de SatMex-satelliet ontvangen verandert er niets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *