Voorwaarden

Aansprakelijkheid De redactie, medewerkers, uitgever en verspreider van Aruba Vakantieland gaan uiterst zorgvuldig te werk bij het inhoud geven aan de publicatie. Niettemin sluiten zij elke aansprakelijkheid uit voor eventuele gevolgen van het handelen op grond van de informatie of adviezen die de lezer op de website Aruba Vakantieland aantreft. Wij aanvaarden ook geen enkele verantwoordelijkheid voor geleden schade, in welke vorm dan ook, die voortvloeit uit contacten met of via de organisaties en instanties, die op deze pagina’s worden genoemd, nog voor het gebruik van de informatie op deze pagina’s weergegeven.

Opgenomen links Links naar site buiten “Aruba Vakantieland” zijn alleen opgenomen als service naar onze gebruikers. Het feit dat deze links op onze site zijn opgenomen betekenen op geen enkele wijze dat de webmaster verantwoordelijk is voor de informatie die op die sites is opgenomen, nog voor het gebruik van die sites. Alle hyperlinks worden om de 3 maanden gecontroleerd, zodat er heel weinig dode links voorkomen. Is er toch een site die verdwenen lijkt van de aardbol, dan zou ik u dankbaar zijn als u  een mail stuurt.

Onze WEBshop-Partners Sommige links verwijzen naar webshops en hun producten, inclusief informatie over betalingsmogelijkheden, bezorgkosten en contactgegevens. Van de meeste webshops ontvangt u na uw bestelling een bevestiging via e-mail. Hierin staan de contactgegevens van de desbetreffende partner.

Onze partners voeren een eigen beleid ten aanzien van het leveren van producten (sommigen leveren ook in het buitenland) en de betaling. Wij verzoeken u dan ook de websites van onze verschillende partners te raadplegen voor meer informatie.

Bestellen doet U direct bij onze verschillende partners op hun eigen website. “Aruba vakantieland” heeft hierdoor geen informatie over de producten die U besteld. Vragen over Uw bestelling en levering kunt U richten aan de webshop waar de bestelling is geplaatst.

Opgenomen eigenaren en huurders — Aruba Vakantieland levert, naast de vele informatie, een listing service. Het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar om hun eigendom goed te beschrijven door onze listing service en het is de verantwoording van de huurders om de juistheid van de opgenomen gegevens te controleren tot het niveau dat zij noodzakelijk achten. Wij kunnen dan ook niet verantwoordelijk gehouden worden voor de correctheid van de informatie in de advertenties. Opgenomen informatie is door Aruba Vakantieland niet gecontroleerd. Aruba Vakantieland geeft geen enkele impliciete of expliciete garanties over de opgenomen informatie in onze listing service. Aruba Vakantieland is niet verantwoordelijk voor foutieve vertalingen of typefouten. Om toch een zo goed mogelijke service te bieden vragen we zowel huurders als verhuurders ons te informeren over elke ervaring, zowel positief als negatief, met de listing of huurperiode. We zullen toekomstige bezoekers aan onze website van uw ervaring laten profiteren.

Contracten tussen huurders en eigenaars — Aruba Vakantieland wil op geen enkele wijze betrokken worden, ook niet als tussenpersoon, om partij te zijn in welk contract dan ook. Alle contracten tussen huurders en eigenaars zijn de verantwoording van die betrokken partijen. Aruba Vakantieland is niet verantwoordelijk voor welk meningsverschil dan ook welke voorvloeien uit een dergelijk contract

Eigenaars — Indien Aruba Vakantieland niet in staat is het beloofde niveau van dienstverlening te leveren door welke oorzaak dan ook, inclusief maar niet beperkt tot totale stoppen van de services, oorlog, nalatigheid, kan nog Aruba Vakantieland, noch de eigenaar of webmaster verantwoordelijk gehouden worden voor gevolgschade welke uitgaat boven het evenredige deel van de kosten welke betaald zijn door de adverteerder voor de niet geleverde services. Bovendien behoud Aruba Vakantieland zich het recht voor de listing periode uit te breiden met een periode gelijk aan de periode dat de services niet verleend zijn, in plaats van een terugbetalingsregeling.

Listing beëindiging beleid — Aruba Vakantieland listing service loopt op een jaarlijkse basis. Aruba Vakantieland kan geen geld terug geven indien een listing tussentijds wordt beëindigd door de eigenaar.

Inactiveren van de Listing — Indien u uw eigendom van de listing service wilt verwijderen kunnen we tijdelijk uw listing inactiveren en op een toekomstige datum weer activeren. Uw Aruba Vakantieland listing, hoewel niet geactiveerd, blijft doorlopen gedurende de originele periode en de vernieuwingsdatum blijft ongewijzigd. (De vernieuwingsdatum wordt dus niet opgeschoven meteen periode die gelijk is aan de periode dat uw listing gedeactiveerd is).

Klachten van huurders — Aruba Vakantieland behoud zich het recht voor elke listing te beëindigen. In de meeste gevallen zal dit het gevolg zijn van klachten van huurders, maar Aruba Vakantieland behoud zich het recht voor dit naar eigen inzicht en voor elke reden te doen.

Advertentie tarieven — Aruba Vakantieland advertentie tarieven kunnen wijzigen zonder berichtgeving, maar alleen voor perioden welke nog niet zijn ingegaan.

Door het gebruik of de continuering van het gebruik van de services van Aruba Vakantieland gaat u akkoord met de voorwaarden en uitsluitingen van deze disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *